Nännien perusteella löydät täydellisen huulipunavärin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes jokaisen naisen huulipunakokoelmasta löytyy luonnollista meikkityyliä varten sävyjä, jotka ovat vaaleita ja lähes oman ihon värisiä. Juuri oikean huulipunasävyn löytäminen omaan ihoon sopivaksi on välillä vaikeaa, mutta nyt siihen on paljastettu uusi hauska niksi.

Neljä naista laittoivat videolla testiin ohjeen, jonka avulla oman täydellisen nudepunan tulisi löytyä lukemattomien sävyjen joukosta. Värin valitsemiseen tulee käyttää apuna omaa nännien väriä, jonka mukaan puna valitaan mahdollisimman paljon nännien ihon värisävyä vastaavaksi.

Naiset tutkivat videolla omien nänniensä ja toistensa nännien väriä ja alkavat etsimään oikeanlaista nudea huulipunasävyä. Lopulta huulipunat löytyvät ja kaikki ovat sitä mieltä, että punat näyttivät hyviltä. Myös naisten ystävät kehuivat väriä juuri täydelliseksi heille, mutta he eivät välttämättä olisi halunneet kuulla miten oikea sävy valittiin.