Poliisi etsi rikollista asunnosta – nolo piilopaikka kuin sarjakuvista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rikolliset joutuvat tekemään toisinaan hätäisiä päätöksiä meinatessaan jäädä poliisille kiinni. Aina nopeasti tehdyt päätökset eivät ole tilanteissa parhaita mahdollisia, mikä nähdään jälleen kerran poliisin julkaisemassa surkuhupaisassa kuvassa.

West Yorkshiren poliisilaitos on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvan miehestä, jonka he olivat löytäneet miehen asunnosta. Calderdalessa asuvasta miehestä oli ollut pidätysmääräys, minkä vuoksi poliisi oli päättänyt mennä etsimään miestä hänen asunnostaan. Kun poliisi oli saapunut asuntoon, rikolliselle oli tullut kiire.

Mies oli päättänyt mennä ensimmäiseen löytämäänsä piilopaikkaan siitä huolimatta, että hän ei täysin mahtunut sinne. Mies oli mönkinyt runkopatjan rikkinäisen kankaan rakosesta patjan sisälle niin, että jalat olivat jääneet kokonaan piilopaikan ulkopuolelle. Kenellekään ei tainnut kuvan näkemisen jälkeen tulla yllätyksenä, että poliisi oli löytänyt miehen hyvin nopeasti.

A male in Calderdale who was wanted by Police decided to try hide this morning when they went to his property looking…

Publié par West Yorkshire Police – Halifax sur jeudi 29 juin 2017