Puolan presidentin vaimo jätti Donald Trumpin kättelyn roikkumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ei ole monien mielestä ihan tehtäviensä tasalla, joten hän tarjoilee lähes päivittäin erikoisia lausumia ja tapahtumia. Eräs hänen tavaramerkeistään on kättely, joka äityy kättelypainiksi, ellei vastapuoli ymmärrä antaa samalla tavalla takaisin.

Koska Trump pyrkii alistamaan muita kättelemällä, on aivan ymmärrettävää, että hänen kättelemistään pelätään ja vältellään. Nyt Puolan presidentin vaimo on kuitenkin antanut Yhdysvaltojen presidentille kylmää kyytiä jättämällä tämän kättelytarjouksen niin sanotusti ilmaan.

Videolla nähdään miten Trump kättelee ensin Puolan presidentin ja aikoo sen jälkeen kätellä myös tämän vaimon. Nainen oli kuitenkin jo matkalla tervehtimään Yhdysvaltojen ensimmäistä naista, eikä ilmeisesti huomannut presidentti Trupin elettä.