Rob Kardashian julkaisi Blac Chynan alastonkuvia somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 2016 Rob Kardashian rakastui glamourmalli Blac Chynaan. Nopeasti edenneessä suhteessa osteltiin autoja lahjaksi, kihlauduttiin ja tehtiin lapsi. Pian Dream-pienokaisen syntymän jälkeen glamourmalli keräsi tavaransa ja vaihtoi osoitetta. Masennuksesta aikaisemminkin kärsinyt Rob Kardashian jäi yksin – ja mitä ilmeisimmin röyhkeästi hyväksikäytetyksi.

Nyt Kardashianin klaaniin kuuluva mies on kostanut exälleen. Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa Blac Chynan alastonkuvia, kuvakaappauksia tekstiviestikekusteluista ja päivitti syytöksiä, joiden mukaan hänen lapsensa äiti käyttää huumeita. Rob Kardashianin Instagramin tili on sittemmin poistettu. Sisältöä voi tarkastella täältä.

Asia ei kuitenkaan jäänyt tähän. Blac Chyna on palkannut asianajajan selvittämään Rob Kardashianin kostoyrityksiä. Miestä odottaa todennäköisesti liuta syytteitä. People-lehden mukaan Blac Chyna on estänyt Robia näkemästä lastaan.