Beyoncen ja Jay-Z:n kaksosten nimet paljastuivat?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin odotettua perheenlisäystä. 35-vuotias Beyonce synnytti 18. kesäkuuta kaksoset. Nyt Beyoncen ja Jay-Z:n lasten nimien epäillään kuitenkin vuotaneen julkisuuteen.

TMZ-sivuston mukaan pariskunta on taannoin hakenut tavaramerkkiä Rumi Carter ja Sir Carter -nimille.

Tähdet hakivat saman yhtiön kanutta aikaisemmin tänä vuonna tavaramerkkiä Blue Ivyn nimelle. Tavaramerkkihakemus tehtiin todennäköisesti siksi, että lasten nimiä voitaisiin käyttää oheistuotteissa, kuten lastenvaatteissa ja vauvanleluissa.

Rumi-nimen uskotaan viittaavan 1200-luvulla eläneeseen persialaisrunoilijaan. Sir-nimi viittaa puolestaan todennköisesti yhteen hänen tunnetuimmista runoistaan. Pariskunta ei ole toistaiseksi antanut virallista vahvistusta nimihuhuille.