Disneyland olisi maksanut liikaa – isä improvisoi tyttärelleen vuoristoradan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Päivä huvipuistossa voi tulla lippujen korkeiden hintojen vuoksi kalliiksi, erityisesti Disneylandin kaltaisissa paikoissa. Eräs yhdysvaltalainen isä on herättänyt ihastusta keksittyään hauskan korvaavan ratkaisun teemapuistoon haluavalle lapselleen.

Youtube-käyttäjä KentyckyFriendIdiotin mukaan hänen tyttärensä oli toivonut päästä Disneyland-huvipuistoon. Matka olisi ollut liian kallis perheen kukkarolle, joten isän täytyi improvisoida tarjotakseen lapselleen vuoristorataelämyksen.

Videolla isä pitelee sinisessä laatikossa istuvaa tytärtään television äärellä. Ruudulla pyörii video vuoristoradasta, ja mies heiluttelee tytärtään videon tapahtumien mukana. Tyttären reaktioista päätellen köyhien oma vuoristorata vaikuttaa olevan kokemuksena miltei yhtä hauska kuin oikeakin huvipuistolaite.