Pieni koira käytti isompaa kellukkeena – tällaista ei usein nähdä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut nauttivat uimisesta, toiset puolestaan lilluvat mielummin vedessä uimapatjan tai muun kellukkeen varassa. Tuoreella videolla ihastusta herättävät kumpaakin ryhmää edustavat kesästä nauttivat koirat.

Youtube-käyttäjä Cat Hurshin tuoreella videola Riley-nimistä koiraa houkutellaan uimaan. Se hyppää veteen kaverinsa, huomattavasti pienikokoisemman yorkshirenterrierin Sadien jäädessä kuivalle maalle.

Nokkela Sadie päättää nauttia altaasta omalla tavallaan. Se suorittaa näyttävän loikan suoraan vedessä uivan Rileyn selälle. Yorkshirenterrieri isomman ystävänsä päällä tämän uidessa altaassa.

Hursh sattui kuvaamaan tilannetta juuri oikealla hetkellä, ja hauska tilanne ikuistui videoksi. Se on ehtinyt keräämään lyhyen ajan sisällä Youtubessa kymmeniä tuhansia katselukertoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat