Sylvester Stallone vihjasi – Ivan Drago palaa valkokankaalle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocky 4 -elokuvassa Sylvester Stallonen esittämä nyrkkeilijä sai vastaansa neuvostoliittolaisen Ivan Dragon. Hahmoa esitti ruotsalainen kehonrakentaja ja näyttelijä Dolph Lundgren. Nyt Sylvester Stallone on vihjannut Ivan Dragon saattavan palata valkokankaalle.

Tähden jakaman Instagram-kuvan perustella tämä tapahtuisi Rocky-sarjan spinoff -elokuva Creedin jatko-osassa.

– Tässä jotain ruokkimaan mielikuvitustanne… Historia tulee aina toistamaan itseään tavalla tai toisella, parasta olla valmiina!, Stallone kirjoitti.

Creed-elokuva kertoo Rockyn vanhan vastustajan, Apollo Creedin pojan nyrkkeilyurasta. Apollo Creed menetti puolestaan henkensä Rocky 4 -elokuvassa Ivan Dragon käsissä. Olisi siis varsin loogista, että Creed ja Drago ottaisivat toisistaan mittaa tulevassa elokuvassa.

Ryan Googlerin ohjaama Creed oli menestys sekä lippuluukulla että kriitikoiden keskuudessa. Elokuvassa Apollo Creedin Adonis -poikaa näytteli Michael B. Jordan. Creedin jatko-osan ensi-iltaa kaavaillaan vuodelle 2018.

 

https://www.instagram.com/p/BV7rWADDKSB/