Teinityttö erosi – photoshoppasi Ryan Renoldsin exänsä tilalle valokuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisten suhteiden päättyessä ero voi usein tuntua kuin maailmanlopulta, ja silloin yhteisistä hetkistä muistuttavat asiat voivat ärsyttää. Tällaisia ovat varsinkin valokuvat, joita usein poistetaan esimerkiksi sosiaalisesta mediasta. Nyt 18-vuotias kanadalainen Gabi Dunn on tehnyt siitä taidetta.

Dunn erosi poikaystävästään Jeff Brightista kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Neitokainen päätti eron myötä muokata parin yhteiskuvia siten, että hän vaihtoi näyttelijäkomistus Ryan Reynoldsin valokuvan exänsä tilalle yhteisiin valokuviin. Ero tapahtui vain kaksi päivää ennen koulun tanssiaisia, joten se tuntui tavallistakin rankemmalta.

Gabi Dunn kertoi kuvasta ja sen muutoksista sosiaalisessa mediassa, jossa kuvat lähtivät leviämään vauhdilla. Lopulta kuva päätyi myös Ryan Reynoldsin tietoon, ja hän piti teinitytön tempauksesta kovasti.