Aiotko muuttaa ystäväsi kanssa yhteen? Muista nämä faktat

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mikään ei välttämättä nuorena tunnu paremmalta vaihtoehdolta kuin se, että saisi asua parhaan ystävänsä kanssa kämppäkavereina saman katon alla. Todellisuus voi kuitenkin poiketa hyvinkin paljon siitä millaista yhdessä asumisen ystävän kanssa olisi kuvitellut olevan.

Elite Daily -sivusto julkaisi asioita, jotka tulisi ottaa huomioon ennen kuin päättää muuttaa ystävän kanssa kämppäkavereiksi.

1. Tulette riitelemäänVaikka ette normaalisti riitelisi, kämppäkavereina tulette hyvin todennäköisesti riitelemään.

2. Teidän tulee oppia tekemään kompromissejaTulette olemaan eri mieltä asioista ja käytännöistä. Ystävyyden nimissä toivotte, että toinen teistä taipuu, minkä vuoksi kummankin tulee lopulta tehdä kompromissi.

3. Tarvitsette omaa aikaaVaikka ystävä onkin viereisessä huoneessa aina, tarvitsette myös hieman omaa aikaa. Ette voi aina marssia toistenne huoneeseen ilmoittamatta tai olettaa, että olette joka päivä yhdessä.

4. Et voi kääntyä parhaan ystäväsi puoleenAiemmin kämppäkaverisi kanssa riideltyäsi pystyit soittamaan parhaalle ystävälle. Nyt kun hän on kämppäkaverisi, riidat jäävät teidän välisiksenne ilman toisille avautumista.

5. Opit tuntemaan ystäväsi liiankin hyvinSaatat oppia ystävästäsi paljon uusia asioita ja huomata tapoja, joita et edes tiennyt hänellä olevan.