Huppari säilyy ehjänä 100 vuotta – kestää lähes mitä tahansa

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Normaalit vaatekappaleet säilyvät harvemmin hyväkuntoisina vuosien käyttöä, mutta urheiluvaatevalmistaja Vollebakin uutuushuppari on toista maata. Se on suunniteltu kestämään tavanomaista kovempaakin käyttöä.

Vollebakin 100 Year Hoodie -hupparin väitetään nimensä mukaisesti säilymään ehjänä jopa sadan vuoden ajan. Vetoketjua ja nyörejä lukuunottamatta vaatekappale on valmistettu kevlar-neuleesta. Kyseessä on pehmeä versio materiaalista, josta muun muassa luodinkestäviä liivejä valmistetaan.

Youtubessa julkaistulla videolla hupparia yritetään tuhota monin tavoin. Sitä raahataan moottoripyörän ja veneen perässä ja poltetaan puhallusampulla. Niin satojen asteiden pakkasta kuin kuumuuttakin kestämään suunniteltu paita kuitenkin säilyy ehjänä koetteluista huolimatta.

100 Year Hoodieta myydään sekä mustana että keltaisena. Hupparia myydään 275 eurolla, mikä lienee pieni hinta vaatekappaleesta joka säilyy ehjänä isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle.

 

https://www.instagram.com/p/BVzOn39hLZl/

https://www.instagram.com/p/BV434Q0BM4W/