Kylie Jenner muutti ex-poikaystävään viittaavaa tatuointiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parisuhdetatuoinnit muuttuvat usein kiusallisiksi eron jälkeen. Kylie Jenner otti nilkkaansa pienen T-tatuoinnin seurustellessaan räppäri Tygan kanssa. Nyt tähti on eronsa myötä muokauttanut kuvaa.

Kylien onneksi hänen ex-poikaystäväänsä viittaava tatuointi oli erittäin pieni. Entertainment Tonight -sivuston mukaan T-kirjain muuttui tatuoijan käsittelyssä helposti Los Angelesiin vittaaviksi LA-kirjaimiksi.

19-vuotias tähti olisi tosin halutessaan voinut myös muokata T-tatuointia lisäämällä siihen S-kirjaimen, sillä hän seurustelee nykyään räppäri Travis Scottin kanssa. Sen sijaan hän juhlisti uutta suhdetta ottamalla Scottin kanssa samanlaiset perhostatuoinnit.

Myös Tyga otti kaksikon seurustellessa Kylie-tatuoinnin. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, onko hänen suunnitelmissaan peittää tai poistaa se lähitulevaisuudessa.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat