Kylie Jenner muutti ex-poikaystävään viittaavaa tatuointiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parisuhdetatuoinnit muuttuvat usein kiusallisiksi eron jälkeen. Kylie Jenner otti nilkkaansa pienen T-tatuoinnin seurustellessaan räppäri Tygan kanssa. Nyt tähti on eronsa myötä muokauttanut kuvaa.

Kylien onneksi hänen ex-poikaystäväänsä viittaava tatuointi oli erittäin pieni. Entertainment Tonight -sivuston mukaan T-kirjain muuttui tatuoijan käsittelyssä helposti Los Angelesiin vittaaviksi LA-kirjaimiksi.

19-vuotias tähti olisi tosin halutessaan voinut myös muokata T-tatuointia lisäämällä siihen S-kirjaimen, sillä hän seurustelee nykyään räppäri Travis Scottin kanssa. Sen sijaan hän juhlisti uutta suhdetta ottamalla Scottin kanssa samanlaiset perhostatuoinnit.

Myös Tyga otti kaksikon seurustellessa Kylie-tatuoinnin. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, onko hänen suunnitelmissaan peittää tai poistaa se lähitulevaisuudessa.