Mies säikähti pahanpäiväisesti – hellyttävä syy paljastui pian!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa levinneellä videolla kotoaan poistuva mies kohtaa jotain, joka saa hänet juoksemaan kauhuissaan takaisin sisälle. Reaktiosta päätellen kyseessä olisi voinut olla karhun tai leijonan kaltainen eläin, mutta tosiasiassa miehen säikäytti hieman pienemmän lajin edustajat.

Youtube-käyttäkä Kelly McCaigin jakamalla videolla keltaiseen paitaan pukeutunut mies on kävelemässä pois kotoaan. Päästyään kadulle asti hän huomaa vasemmalta puoleltaan lähestyvän vaaran, ja pakenee takaisin kotinsa suojiin.

Hetken päästä käy ilmi, mikä säikäytti aikuisen miehen niin pahanpäiväisesti. Kadulla kävelee haisunäätäemo neljän pienen poikasensa kanssa. Eläimet jatkoivat rauhassa matkaansa kohti naapuritalon kuistin alla sijaitsevaa uutta piilopaikkaansa.