Uutuus tekee koirakuvista täydellisiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki lemmikinomistajat tietävät tilanteen, jossa he yrittävät napata uskollisesta ystävästään onnistunutta valokuvaa, mutta eläin ehtii liikkumaan juuri ennen otoksen ottamista. Nyt on keksitty uudenlainen laite, joka auttaa lemmikkieläinkuvien ottamisessa.

Flexy Paw -niminen tuote hakee parhaillaan rahoitusta Kickstarter-kampanjan avulla. Kapistus kiinnitetään puhelimeen, ja sen avulla voi vangita eläimen herkeämättömän huomion. Laitteeseen voi kiinnittää esimerkiksi makupaloja tai leluja.

Houkutin kiinnitetään älypuhelimeen, jolloin eläin tuijottaa suoraan kameraa kohti. Samankaltaisia laitteita on tuotu markkinoille ennenkin. Flexy Paw hakee 39.000 dollarin suuruista rahoitusta, jonka avulla mahdollistetaan lisälaitteen massatuotanto markkinoille.