Khloe Kardashianin mies: ”En halua mukaan teidän perhesirkukseen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar Khloe Kardashian on siskojensa kanssa sosiaalisen median seuratuimpia henkilöitä koko maailmassa. Hänen perheensä tähdittää myös omaa Rikkaat Kardashianit -realityohjelmaa. Khloen uusi mies ei halua sirkukseen mukaan.

26-vuotiaan NBA-tähti Tristan Thompsonin kanssa seurusteleva 33-vuotias Khloe Kardashian on oppinut pitämään suhteensa erossa julkisuudesta. Hänen aiempi avioliitto Lamar Odomin kanssa päättyi katkeraan eroon, eikä nainen halua toistaa samoja virheitä uuden rakkauden kanssa.

Thompson on sanonut, että hän on valmis hyppäämään Kardashian-aaltoon mukaan, mutta haluaa tarpeeksi etäisyyttä televisio-ohjelmasta ja Khloen perheestä. Pariskunta ei ole vielä kihlautunut, mutta he suunnittelevat matalan profiilin hääjuhlaa, Yahoo! uutisoi.

https://www.instagram.com/p/BV217ZLjEgb/