Kissanpentu tarrautui pihviin – piteli kaikilla voimillaan kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni syöttää kissoille ja koirilleen niille tarkoitettuja purkkiruokia ja kuivamuonaa. Lemmikeille voidaan antaa myös lihoja, joista osaa lemmikit pystyvät syömään raakanakin. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa eräs pikkuinen kissa on päässyt raa’an pihvin makuun.

YouTube-videolla nähdään pikkuinen kissanpentu, jonka eläimelliset lihan himot ovat nousseet pintaan kun se on päässyt raa’an naudanlihan makuun. Kissan omistajat ovat kuvanneet videolle hauskaa tilannetta, jossa pentu pitää pihvistä kaksin tassuin kiinni eikä ole enää aikeissakaan luovuttaa herkkua ihmisille.

Kissan ilme on suloisen hätääntynyt kun se huomaa, että pihvi halutaan viedä sen tassuista pois. Kissa pitää tassuillaan lihasta kiinni ja pitelee sitä myös suussaan samalla kun se yrittää toisella tassullaan pelotella ihmisiä pois pennun oman saaliin luota.