Koiranpennut taistelivat unta vastaan – sinullekin tuttu tunne?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat osaavat olla todella suloisia nukkuessaan, mutta vielä suloisempi näky taitaa olla se, kun koira on nukahtamaisillaan. Koiran silmäluomien päällä tuntuisi olevan painavaa unihiekkaa, joka pakottaa silmiä menemään kiinni tahtoi koira sitä tai ei.

Osa koirista haluaisi kuitenkin mielummin olla hereillä, että ne eivät vain menettäisi sekuntiakaan tästä jännittävästä päivästä. Nyt videolla nähdään suloisia koiranpentuja, jotka kuuluvat juuri tähän ryhmään ja kamppailevat kaikilla voimillaan uneen vaipumista vastaan.

Koirien omistajat ovat kuvanneet hellyttäviä videoita lemmikeistään, jotka eivät ole pysyä hereillä. Pennut yrittävät hyvin päättäväisesti pysyä vielä tajuissaan, mutta leikkisästä päivästä uupuneet koirat eivät kuitenkaan pysty taistelemaan unen voimaa vastaan.