Tutkimus vahvisti: Naiset pitävät miehistä, jotka osaavat kuunnella

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat varmasti saaneet kuulla lukemattomia neuvoja, joiden avulla miehet saavat helpommin iskettyä naisia tai naiset hurmattua miehiä. Nyt uusi tutkimus on kuitenkin todistanut, että miehille kaikista varmin ja tehokkain keino naisen viehättämiseen on kuunnella naista.

Yöperhosilla tehdyn tutkimuksen mukaan naaraat suosivat niitä koiraita, jotka ymmärtävät paritteluvihjeen kaikista pienimmästä määrästä feromonia. Medical Daily -sivuston mukaan tutkijat ovat huomanneet, että sama pätee myös ihmisiin. Naiset viehättyvät eniten miehistä, jotka ymmärtävät pienimmät ja hienovaraisimmat vihjeet ja osaavat ottaa naiset huomioon.

Naiset pitävät seksikkäinä sellaisia miehiä, jotka osaavat kuunnella heitä ja ymmärtävät naisen pienistä vihjeistä ja kehonkielestä mitä nainen haluaa. Hienovaraista flirttailua ymmärtävät miehet ovat naisten mielestä potentiaalisimpia kumppaneita, joilla on eniten sellaisia ominaisuuksia, joita nainen haluaisi jatkaa seuraaville sukupolville.