Nämä horoskooppimerkit silkkaa seksiä – tuhmia puheita ja likaisia ajatuksia

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten luonnollinen vietti ja sen voimakkuuden taso vaihtelee eri henkilöiden mukaan. Viihteellisen astrologian avulla on pyritty selittämään joidenkin ihmisten käyttäytymistä, jolloin horoskooppimerkki ikään kuin määrittelee eri henkilöiden luonteenpiirteitä. Nyt on listattu seksinnälkäisimmät horoskooppimerkit.

Alati seksiä, hekumaa, kiimaa ja kiihottuneisuutta ajattelevat ihmiset löytyvät useimmiten viidestä eri horoskooppimerkistä. Nämä henkilöt saattavat rakastaa tuhmia puheita ja seksikkäitä kuvitelmia. He miettivät seksiä tavallista useammin, YourTango paljastaa.

Ensimmäisenä listalle nousee Oinas, joka määrittelee voimansa ja valtansa seksin avulla. Leijonat haluavat puolestaan liittää seksin olennaiseksi osaksi jokapäiväistä elämää. Listalle pääsee myös Neitsyt, jolla voi olla kaikista hävyttömin mieli, mitä kuvitella saattaa.

Skorpioni on tunnetusti seksinnälkäinen, ja ajattelee pikkutuhmia aina mahdollisuuden tullen. Sen sijaan kokeellisesta seksistä nauttiva Vesimies toteuttaa mielellään fantasioitaan tosielämässä, ja pääsee siksi viiden joukkoon.