Suomi-klassikot yhdistettiin: Darude + Marion = TipiStorm

Viihdeuutiset · Stara.fi

Daruden vuonna 1999 julkaistu Sandstorm on muodostunut jo vuosia sitten kaikkien aikojen suosituimmaksi suomalaiseksi kappaleeksi ja myös yhdeksi maailmanhistoria suosituimmista konemusiikin hiteistä, sillä ikoninen kappale soi yhä edelleen päivittäin ympäri maailmaa.

Toinen hieman vanhempi kotimainen kappale, Marion Rungin esittämä Tipi-tii, lienee valtaosalle suomalaisia tuttu hitti. Kappaleella 16-vuotias Marion edusti Suomea Luxemburgissa vuoden 1962 Euroviisuissa ja siitäkin muodostui ikivihreä hittikappale.

Nyt nämä kaksi on yhdistetty kesän kunniaksi hauskaksi mashup-kappaleeksi. Tuloksena on YouTubessa julkaistu Daruden ja Marionin TipiStorm-kappale, jota tuskin tullaan koskaan virallisesti julkaisemaan.