Janni Hussi palasi viidakosta – upea bikinikuva Selviytyjät-kuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu fitness-kaunotar Janni Hussi suuntasi kuusi viikkoa sitten Filippiinien viidakkoon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin yhdessä monien muiden suomalaisten julkkisten kanssa. Nyt reissu on viimein ohi, ja Janni julkaisi upean kuvan sosiaalisessa mediassa.

Valokuvassa Janni nähdään poseeraamassa bikineissä upeasti ruskettuneena.

– Heeeellöyyy evribadii! Aikamoinen viidakkokirja takana, mut nyt Hussi on back in business! Miten täällä on menny?? #selviytyjätsuomi #survivors kuva @eeviteittinen, Janni kirjoitti Instagramissa.

Kansainväliseen Survivor-formaattiin perustuvassa realitysarjassa 30.000 euron voittopotista oli kilpailemassa 16 suomalaista julkkista, kuten esimerkiksi Sampo Kaulanen, Kalle Palander, Musta Barbaari, Sara Chafak, Cristal Snow ja Janni Hussi. Filippiineillä kuvattu realitysarja nähdään Nelosella keväällä 2018.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat