Näin älykkäitä koirat ovat – upeat esimerkit koosteena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ovat ihmisten parhaita ystäviä. Moni koiran omistaja tietää, että koirat ovat myös yllättävän viisaita eläimiä ja ne oppivat vaikeitakin temppuja. Oikeat herkut ja hyvä motivointi ovat yleensä avaimet koiran oppimiseen ja onnistumiseen.

Nyt The Pet Collective -kanava on koonnut uudelle YouTube-videolleen useita tilanteita, joissa koirat ovat todistaneet älykkyytensä, nokkeluutensa ja oppimistaitonsa. Koirat osaavat avata ovia, tehdä herkkuostoksia, hymyillä kameralle ja tehdä jopa taikatemppuja isäntänsä kanssa.

Koiran oppiminen energisyyteen yhdistettynä ei ole aina paras kokonaisuus niihin tilanteisiin, joissa koira jää yksin kotiin ja tylsistyy. Tylsyys on usein niin suuri motivaattori koirille, että ne keksivät mitä tuhoisampia leikkejä ja sisustavat pahimmissa tapauksissa kokonaisen olohuoneen uusiksi.