Näin rajusti julkkikset ovat leikelleet itseään – karmaisevat esimerkit

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywoodissa naistähdillä on kovat paineet heidän ulkonäkönsä suhteen. Moni haluaa estää ikääntymisen merkit tai muuttaa jotakin ulkonäöllistä piirrettä saadakseen vaativalla alalla enemmän töitä. Toisinaan leikkauksilla on kuitenkin negatiivinen vaikutus tähtien urakehitykseen.

Näyttelijätähti Nikki Cox tunnetaan parhaiten Las Vegas -televisiosarjasta. Vuosien varrella nainen otti kasvoihinsa monia kauneuskirurgisia toimenpiteitä, joiden seurauksesta hänen ei ole ollut enää helppoa saada rooleja. Huulitäytteet ovat yksi näkyvimmistä muutoksista, joita roolittajat voivat pitää häiritsevinä.

Räppäri Lil Kim on myös vuosien saatossa muuttanut omaa ulkonäköään niin paljon, että naista ei ole enää tunnistaa samaksi. Leikkausten lisäksi on arveltu, että nainen on myös vaalentanut ihoaan. Myös toinen naisräppäri Iggy Azalea on käynyt useissa kauneusleikkauksissa, joiden arvellaan johtuneen siitä, että nainen on ollut niin epävarma omasta ulkonäöstään aina teinitytöstä saakka.