Pariskunnan parisuhdeviikonloppu alkoi karusti – junan istumapaikat naurattavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikuisten kannattaa ajoittain hoitaa parisuhdettaan esimerkiksi yhteisellä minilomalla tai ainakin illallisella tai vastaavalla yhteisellä tekemisellä. Eilen Marja Turunen kertoi Facebookin suositussa Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä omasta kokemuksestaan parisuhdeviikonlopun alkajaisiksi.

– Parisuhdeviikonloppu alkamassa. Varasin junasta istumapaikat, Marja Turunen kirjoitti.

Samalla Turunen julkaisi junasta valokuvan, jossa nähdään kaksi yksittäistä istumapaikkaa, mutta ei vastakkain vaan seläkkäin ja suurehko ”tolppa” heidän välissään. Turunen kertoi Aamulehdelle varanneensa paikat verkosta ja valinneensa juuri nämä paikat, koska luuli tolppaa pöydäksi. Parisuhdeviikonlopun alku ei siis mennyt ”niinku Strömsössä”.