Rita Oran rinnat varastivat show’n – iltapuku vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja juontaja Rita Ora on ollut jo vuosien ajan upea näky konserttiensa lisäksi myös punaisilla matoilla ympäri maailmaa. Hän ei ole kaihtanut rohkeita ja paljastavia asuja, ja nyt Rita on saanut merkittävän kiinnityksen malliuralle.

Eilen Rita osallistui Cartierin järjestämään tilaisuuteen Lontoon Freemasons Hallissa. Popkaunotar oli pukeutunut upeaan punaiseen iltapukuun, joka nosti hänen rintansa pääosaan paljastaen merkittävän paljon povea. Neitokainen näytti itsekin pelkäävän, että asu valahtaa alas.

Taannoin Rita Ora oli upea ilmestys myös New Yorkissa Big Love -gaalan punaisella matolla. Kirkkaassa asussa oli korkea kaulus ja pitkät hihat eikä paljasta pintaa juuri näkynytkään mistään muualta kuin nilkoista ja selkään tehdystä aukosta.

Splash
Splash
Splash