Sara Chafak poseerasi Selviytyjät-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomi, Sara Chafak, on missiuransa jälkeen kunnostautunut erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee niin upeita selfie-kuvia, että ne saavat sekä miesten että naisten leuat loksahtamaan auki. Viimeiset kuusi viikkoa Sara vietti Filippiinien viidakossa.

Nyt Sara Chafak ja monet muut suomalaiset julkkikset ovat palanneet viidakosta Selviytyjät-realitysarjan kuvauksista. Janni Hussin tavoin myös Sara julkaisi tänään upean bikinikuvansa ohjelman kuvausmaisemista Filippiineiltä.

– Se oli siinä ja Chafak on taas täällä, se oli hienoa! Kaipasin teitä kaikkia. Kuusi viikkoa Filippiineillä Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksissa oli huikein kokemus koskaan, Sara kirjoitti kuvansa yhteydessä.

26-vuotias Sara Chafak julkaisi ennen kuvauksiin suuntaamistaan Instagramissa videon, jossa hän kertoi haluavansa päästä tavoitteisiinsa viidessä viikossa. Vasta myöhemmin selvisi, että viiden viikon kuluttua Chafak ja monet muut hyppäsivät lentokoneeseen ja matkustivat viidakkoon.