Shakiran jättihitistä metalliversio – päihittää alkuperäisen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen muusikko ja laulaja Leo Moracchioli on päättänyt panna uusiksi Shakiran poppihitti Whenever, Whereverin. Mikäli korvat eivät ole tottuneet kuuntelemaan raskassävytteistä musiikkia, kannattaa cover-kappale jättää kuuntelematta.

Mikäli kuitenkin tunnustautuu metallimusiikin ystäväksi, voi uudenlainen versio saada jopa hymynkaretta suupieliin. Tanakasta versiosta tunnistaa toki alkuperäisen laulun, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen voi jopa huomata unohtaneensa 2001 vuonna ilmestyneen hittibiisin osittain.

Whenever, Wherever oli aikanaan Shakiran menestynein kappale, kunnes Hips Don’t Lie päihitti ennätyksen Billboardin Hot 100 -listan ensimmäiseksi vuonna 2006. Shakiran kappaleen uudenlaiseen muotoon sovittanut Leo Moracchioli on varioinut useiden suosikkiartistien biisejä.