Uimarantojen vakiohahmot listattiin – tunnistatko itsesi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesähelteillä uimarannat houkuttelevat ihmisiä, jotka haluavat perheensä ja ystäviensä kanssa nauttia lämpimästä päivästä veden äärellä. Nyt videolla nähdään hauskan sketsin muodossa esiteltynä millaisia ihmisiä rannalle yleensä kerääntyy.

Videolla nähdään melko stereotypisesti esitettynä kaikki erilaiset ihmiset, jotka rannalla käyvät. Ranta houkuttelee sekä lukutoukkia, auringonpalvojia, aktiivisia ja urheilullisia pelailijoita, suuria kaveriporukoita ja perheitä, joissa on pieniä lapsia.

Rannalla näkee aina jonkun, joka on uppoutunut omaan kirjaansa. Hiekkarannalla on lähes aina myös frisbeeta heitteleviä nuoria, jotka aiheuttavat muille aina useita läheltä piti -tilanteita syöksyessään frisbeen perässä minne milloinkin. Jokaisella rannalla nähdään myös pientä lastaan ylisuojeleva äiti ja henkilö, joka rasvaa iholleen suojakertoimia liiankin tunnollisesti.