Mitä ihmettä? Adidas julkaisi pizzakengät – kehtaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Adidas on julkaissut vuosien varrella monenlaisia kenkiä erikoisilla kuoseilla, mutta yksi tuoreimmista malleista menee jo melko pitkälle. Nyt myyntiin on nimittäin tullut pizzakuosiset Ultra Boost -lenkkarit, jotka ovat osa yhteistyötä Refinery 29 -yrityksen kanssa.

Yhtiöiden yhteisessä Boost The Nation -kampanjassa on lanseerattu lukuisia muitakin erikoisia lenkkareita Yhdysvaltojen eri osavaltioiden nimissä.

Valtaosa kengistä on melko tavanomaisen näköisiä, mutta pizzakengän lisäksi mallistossa on myös hummerikuosinen kenkä. Pizzakenkä edustaa New Jerseyn osavaltiota, ja ne huutokaupataan. Parhaillaan pizzakenkien hinta on yli 500 dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat