Karhu tunkeutui keittiöön ja avasi jääkaapin – turvakamera tallensi puuhat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloista on viime kuukausina kantautunut lukuisia uutisia karhuista, jotka ovat tehneet turhan läheistä tuttavuutta ihmisten kanssa. Nyt yksi on jopa kivattu tonkimassa jääkaappia Coloradossa sijaitsevassa talossa.

Chris O’Dubrhraic törmäsi 4. heinäkuuta sotkuun keittiössään. Sen aiheuttaja ei kuitenkaan ollut murtovaras, vaan yllättävämpi taho. Valvontakameran videolla tekijäksi paljastui nimittäin karhu.

Karhu oli onnistunut pääsemään talon sisälle, vaikka ulko-ovi oli lukossa. Valvontakameran video paljasti, kuinka nälkäinen eläin oli tonkinut keittiössä oelvaa jääkaappia. Eläin ehti viettää sisällä tuntikausia.

– On pelottavaa tietää, että voimakas, kesyttämätön ja mahdollisesti vaarallinen eläin liikuskeli kotonasi viiden tunnin ajan, O’Dubrhraic kuvaili Fox 5 -uutisille.

Kun omistajille selvisi mistä on kysymys, he hälyttivät villieläimiin eirkoistuneet viranomaiset paikalle. Karhu on sittemmin lopetettu.

– Emme olisi mielelellämme tehneet sitä. Meidän kuitenkin täytyi lopettaa karhu kaikkien turvallisuuden vuoksi, Coloradon metsähallituksen Corey Adler kuvailee.

 

Bear raids homeowner's fridge

BEAR RAIDS FRIDGE: A homeowner got quite a shock when he woke from a deep sleep to find a mess in his home. He checked his surveillance camera and learned a bear had been wandering for five hours as he slept. MORE: http://bit.ly/2tVCBr0

Publié par FOX 5 Atlanta sur jeudi 6 juillet 2017