Mallikaunotar pulahti uimaan – nautti bikineissä täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown seurusteli aikoinaan jonkin aikaa mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa. Nainen ryhtyi eron jälkeen seurustelemaan näyttävän miesmallin kanssa, mistä Brown raivostui julkisesti. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on laantunut, mutta Karrueche on jäänyt julkisuuteen.

Karrueche Tran kuvattiin eilen viettämässä vapaapäiväänsä rannalla Miamissa, Floridassa. Hän oli saapunut nauttimaan rantaelämästä ystävänsä Christina Milianin kanssa. Molemmat neitokaiset pulahtivat hellettä pakoon meren vilvoittaviin aaltoihin.

Karrueche Tran kiinnitettiin aiemmin tänä vuonna ensimmäiseen elokuvarooliinsa Dinner with the Stankershets -komediaelokuvaan. Elokuvan naispääosaa esittävä Tran joutui heti ensitöikseen tekemään elokuvaan sänkykohtauksen. Elokuvassa nähdään myös Chantel Jeffries.

Splash
Splash
Splash
Splash