Kim Kardashianin pöydällä valkoisia viivoja – kokaiinia vai marmoria?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalista mediaa kuvilla ja videoillaan hallitseva Kim Kardashian julkaisi hiljattain videon hotellihuoneestaan. Taustalla olevalla pöydällä näky selvästi kaksi valkoista viivaa, ja tarkkasilmäiset katsojat väittivät viivoja pian kokaiiniksi.

– Nyt hei oikeasti, en ole sellainen! Minulla on lapsia ja kaikkea. Katsokaa, viivat ovat pöydässä edelleen, koska se on marmoria, Kim kertoo Twitteriin julkaisemallaan videolla pöytää esitellen.

Ensin Kim luuli, että fanit olivat huomanneet hotellihuoneen pöydällä olevan sokerin, joka oli peräisin Dylan’s Candy Shopista. Sitten hän tajusi, että videon kommentoijat tarkoittivatkin pöydällä olleita kuvioita. Parhaillaan New Yorkissa oleva Kim Kardashian on julkaissut marmoripöydästä kuvia sosiaalisen median tileille todistaakseen, että hän ei edelleenkään käytä huumeita.