Kissa odottaa isäntäänsä kotiin – joka kerta yhtä ihana vastaanotto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hellyttäviä koostevideoita, joissa nähdään miten ihanasti koirat ottavat omistajansa vastaan heidän saapuessa kotiin. Suloisille videoille on tehty samanlainen vastine kissoista, joita ei kiinnosta lainkaan se, että heidän omistajansa tulevat kotiin vuosien poissaolon jälkeen. Nyt videolla nähdään kuitenkin ihana poikkeus.

Khaled Spiewak on julkaissut suloisen videon, jossa nähdään miten hänen Tonto-niminen kissansa ottaa hänet joka päivä vastaan kun hän saapuu töistä kotiin. Tonto on aina silminnähden onnellinen nähdessään miehen auton, jonka se näyttää tunnistavan jo kaukaa.

Heti kun mies avaa autonsa oven, kissa alkaa maukumaan merkiksi siitä, että miestä on odotettu. Kissa odottaa omistajaa joka päivä talon pihaa ympäröivän kiviaidan päällä ja pyörähtää aina portin tolpan päälle kyljelleen miehen rapsuteltavaksi.