Mies korjasi kilpikonnan kuoren – vuoden päästä tapahtui pieni ihme

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kilpikkonan kuori on tarkoitettu suojaamaan matelijaa erilaisilta vahingoilta, mutta aivan kaikkea nekään eivät kestä. Eräs kilpikonna sai kuitenkin kilpensä korjaamiseen apua ihmiseltä – ja palasi hänen luokseen vuotta myöhemmin.

Reddit-käyttäjä Sublimebro jakoi sivustolla kuvasarjan pulasta pelastetusta kilpikonnasta. Hänen isänsä oli korjannut kilpikonnan vahingoittuneen kuoren noin vuosi sitten paikkaamalla rikkinäiset kohdat. Lopuksi hän kirjoitti kuoreen Ken’s Body Shop, eli Kenin korjaamo.

Sublimebron mukaan kilpikonna palasi perheen luokse vuotta myöhemmin. Kirjoitus oli hävinnyt sen kuoresta, mutta eläin oli parantunut hyvin. Sen kilven paikkaus ei osoittanut juurikaan merkkejä kulumisesta, ja kilpikonna vaikutti  muutenkin hyvinvoivalta.

 

Last year my Dad patched up a turtle’s cracked shell with body putty. Look who has returned healthy a year later! from HumansBeingBros