Maailmanennätys syntyi – mies rikkoi tölkkejä muna kädessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarinen Guinnessin ennätystenkirja on täynnä omituisia suorituksia. Toisinaan ihmiset ovat tehtailleet ennätyksiä ainoastaan siksi, että saisivat nimensä kirjaan. Nyt esittelyyn nousee pakistanilainen maailmanennätysmies Muhammad Rashid.

Taistelulajeja harrastava Muhammad Rashid on rikkonut täysinäisiä limonaditölkkejä puolen minuutin ajan nyrkillään. Erikoisen Guinnessin ennätyksestä tekee se, että hänellä oli koko suorituksen ajan kädessään raaka kananmuna. Ennätys piti tehdä siten, ettei kananmuna menisi rikki tölkkien murskaamisen aikana.

Muhammad Rashidilla oli puoli minuuttia aikaa. Hän rikkoi tuusannuuskaksi yhteensä 29 alumiinista valmistettua juomapurkkia. Kananmuna säilyi ehjänä koko suorituksen ajan. Rashidi rikkoi kananmunan lopulta erilliseen kulhoon osoittaakseen sen pysyneen vahingoittumattomana.