Mies yritti hypätä vierivän heinäpaalin ylitse – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupungeissa uhkarohkeutta saatetaan purkaa esimerkiksi kiipeilemällä tornitalojen tai liikkuvien ajoneuvojen katoille, mutta maalaisilla on toisenlaiset keinot käytössään. Tuoreella Instagram-videolla hurjapää yrittää hypätä vierivän heinäpaalin ylitse.

Instagram-käyttäjä Harry Connell julkaisi palvelussa videon, jossa hän pyrkii loikkaamaan häntä kohti vyöryvän heinäpaalin ylitse. Valitettavasti mies ajoittaa hyppynsä liian myöhään, ja sillä on yllättävät seuraukset.

Heinäpaali osuu Connelliin, minkä ansiosta hän syöksyy rajun näköiseen lentoon. Tilanne näyttää erittäin vaaralliselta, mutta mies selviää tempauksestaan ehjin nahoin. Hänelle vaikuttaa kuitenkin jääneen onnettomuuden ansiosta kaunoja heinäpaaleja kohtaan.

– V*ttu mä vihaan heinäpaaleja, mies totesi Instagramissa.

 

https://www.instagram.com/p/BWUm_Rqhkju/