Tässäkö maailman pisin naismalli? Pituutta huimat 206 senttiä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen olympiatason koripalloilija Ekaterina Lisiana on Venäjän pisin nainen. Koripallon pelaamisen lopetettuaan Lisiana aloitti mallina toimimisen. Nainen uskoo olevansa maailman pisin naismalli ja unelmoi Guinnessin ennätystenkirjaan pääsemisestä.

Ekaterina Lisiana on lähes 206 senttimetriä pitkä, mikä on todella vaikuttavan näköinen pituus kenelle tahansa. Naisen näyttävän pitkät jalat nostavat kaunottaren sellaisiin korkeuksiin, että muut naiset jäävät auttamatta Lisianan rintojen kohdalle.

Ekaterina Lisiana on aina nauttinut pituudestaan, ja hän ei koskaan ole pitänyt sitä ongelmana. Myös Lisianan vanhemmat ovat pitkiä, mutta Lisiana on selvästi kuitenkin heistä kaikista pisin. Naisen isä oli huomannut tyttärestään jo vauvana, että hänen jaloistaan tulee kasvamaan näyttävän pituiset.