Victoria Hervey rannalla Italiassa – huipputimmi bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa aristokraatit ovat vielä arvostettuja kansalaisia, vaikka monissa muissa maissa moiset luokkaerot ovat kadonneet viimeistään vuosikymmeniä sitten. Eräs Britannian seurapiireissä hyvin viihtyvä artistokraattinen kaunotar on Victoria Hervey.

Parhaillaan Victoria lomailee Ischian Regina-hotellissa, kun hän osallistuu Ischia Global -festivaaleille. Festaritapahtumien tiimellyksessä aristokraatti ehti viettää aurinkoista päivää rannalla bikineissä.

39-vuotias Victoria Hervey on englantilainen aristokraatti ja seurapiirijulkkis, joka asustaa nykyisin Los Angelesissa. Victorian äiti oli eläessään Bristolin 6. markiisi. Britanniassa Hervey oli vauhdikas seurapiirikaunotar, mutta Yhdysvaltoihin muuton jälkeen meno hieman rauhoittui. Viime aikoina hänet on tosin nähty aikaisempaa useammin julkkisjuhlissa myös Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash