Ariana Grande nimettiin Manchesterin kunniakansalaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ariana Grande on nimetty Iso-Britanniassa sijaitsevan Manchesterin kaupungin kunniakansalaiseksi. Nimeäminen tapahtui kunnianosoituksena tähden järjestämälle konsertille, jossa kerättiin rahaa kaupungissa tapahtuneen terrori-iskun uhreille.

Manchesterin kaupunginvaltuusto suunnittelee antavansa kunniatittelin tulevaisuudessa niille Manchesterin ulkopuolella asuville, jotka ovat tehneet merkittävää työtä kaupungin hyväksi. Valtuuston jäsenet päättivät yksimielisesti antaa ensimmäisen kunniakansalaisen tittelin Ariana Grandelle.

– Olisi ollut ymmärrettävää, mikäli Grande ei olisi ikinä enää halunnut nähdä tätä paikkaa uudelleen, valtuuston johtaja Richard Leese kertoi NBC News -uutissivuston mukaan.

– Hän kuitenkin päätti, ettei esiintyisi muualla ennen kuin hän palaisi Manchesteriin. Sillä tavoin hän toi lohtua tuhansille ja keräsi miljoonien edestä varoja We Love Manchester -hyväntekeväisyysrahastolle, Leese jatkoi.

Manchester Arena -areenalle kohdistui 22. toukokuuta 22 kuolonuhria vaatinut terrori-isku Ariana Granden esiintymisen päätteeksi. Iskun uhreille ja heidän omaisilleen kerättiin rahaa massiivisessa One Love Manchester -tapahtumassa, jossa esiintyivät Granden lisäksi muun muassa Miley Cyrus, Coldplay ja Liam Gallagher.