Erikoiset krapulalääkkeet: Suolakurkun mehua ja sillirullia

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

First We Feast -kanavallaan juontaja Sean Evans laittaa haastateltavat tähdet syömään yleensä jotenkin melko epämukavaa samalla kun hän jutustelee tähtien kanssa kameran kuvatessa. Aiemmin mies ruokki tähtiä tulisilla siivillä, mutta nyt vuorossa on mitä erikoisimmat krapulan parantajat.

Monissa maissa on jokin ruoka-annos, jonka uskotaan olevan ultimaattinen parannuskeino kovaan krapulaan ja sen aiheuttamaan huonoon oloon. Nyt Sean Evans sai haastateltavakseen krapulaisen koomikon Bert Kreischerin, joka pääsi laittamaan erilaiset ruoat todelliseen testiin.

Miehet maistelivat haastattelun lomassa muun muassa suolakurkkujen lientä, meksikolaista naudanvatsalaukkukeittoa ja pikkelöidyistä silleistä tehtyjä rullia. Ruoista yllättävän moni sai krapulaa potevalta Kreischeriltä hyväksynnän, mutta sillirullan kohdalla miehen oli pakko sylkäistä kala pois suustaan.