Hämmentävä näky: Kana söi käärmeen kuin kastemadon!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosi sitten verkossa levisi video, jossa kanaemo sai huomata, että pytonkäärme oli hotkinut sen munia aina öisin kanan silmien välttäessä. Nyt eräs lajitoveri pääsi kostamaan käärmeelle, jonka kana söikin parempiin suihin kun kastemadon.

Hämmentävällä videolla nähdään tilanne, jossa kana syö käärmeen. Mies on huomannut, että kana on alkanut nokkimaan maassa luikertelevaa käärmettä, jolloin mies on alkanut kuvaamaan hämmentävää tilannetta videolle. Ennen kuin mies huomaakaan, kana alkaa syömään käärmettä.

Kana näyttää luulevan, että käärmeen poikanen olisi vain jättikokoinen mato. Aluksi se nokkii käärmettä kummastakin päästä ja yrittää saada siitä pieniä palasia irti, minkä jälkeen se päättää hotkaista käärmeen kokonaisena omaksi lounaakseen.