Erikoinen näky: Hanhiparvi pysäytti liikenteen maantiellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan maantielle eksyy eläimiä, joiden vuoksi autoilijoiden tulee pysähtyä. Yleensä kyseessä voi olla satunnaiset villieläimet tai kokonainen laumallinen eläimiä, ja välillä lehmiä, poroja ja lampaita onkin monissa maissa vaikeaa väistellä autoteillä.

Nyt videolla nähdään kuitenkin erikoinen tilanne, jossa hanhet pysäyttivät liikenteen. Miehet ovat kuvanneet videolle tilanteen, jossa he joutuivat pysähtymään autollaan keskelle tietä lukemattomien hanhien vuoksi. Hanhet kipittivät tien yli parijonossa, minkä vuoksi autoilijat eivät päässeet eteenpäin.

Miehet naureskelevat kuvaamalleen tilanteelle ja toteavat, että hanhien vuoksi he tulevat olemaan myöhässä omasta aikataulustaan. Videolla nähdään miten sadat hanhet ovat yhtä aikaa päättäneet tallustella nurmelta lammelle tukkien liikenteen täysin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.