Paikallisradion lähetyksiä kaapataan – masturbointikappale tilalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa tutkitaan tapausta, jossa pienen radiokanavan lähetys on kaapattu toistuvasti. Radiokanavan virallisten ohjelmien sijaan aalloilla on kuultu masturboinnista kertovaa kappaletta.

Mansfield 103.2 -kanavan lähetys on kaapattu kahdeksan kertaa viimeisen kuukauden aikana. Piraattiradio soittaa jokaisella kerralla 1970-luvun huumoriartisti Ivor Biggunin The Winker’s Song -kappaleen. Kappaleessa mainitaan masturboijaa tarkoittava wanker-sana yhteensä 36 kertaa.

Kappale on kuultu muun muassa koko perheelle suunnattujen radio-ohjelmien esitysaikaan. The Guardian -lehden mukaan piraattiradion uskotaan kaappaavan radioaallot Mansfield 103.2 -kanavan kanssa samaa taajuutta käyttävällä pienellä lähettimellä.

– Jotkut ovat kertoneet lastensa hyräilleen kappaletta autossa, kanavan toimitusjohtaja Tony Delahunty kertoi BBC:n radiohaastattelussa

– Olemme saaneet soittoja ihmisille joiden mielestä kappale on huvittava. Jotkut, kuten kilpailijamme, ovat puolestaan olleeyt huolestuneita. Monet alan ammattilaiset ovat järkyttyneitä siitä, kuinka vaikeaa tekijää on pysäyttää, mies jatkoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat