Paikallisradion lähetyksiä kaapataan – masturbointikappale tilalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa tutkitaan tapausta, jossa pienen radiokanavan lähetys on kaapattu toistuvasti. Radiokanavan virallisten ohjelmien sijaan aalloilla on kuultu masturboinnista kertovaa kappaletta.

Mansfield 103.2 -kanavan lähetys on kaapattu kahdeksan kertaa viimeisen kuukauden aikana. Piraattiradio soittaa jokaisella kerralla 1970-luvun huumoriartisti Ivor Biggunin The Winker’s Song -kappaleen. Kappaleessa mainitaan masturboijaa tarkoittava wanker-sana yhteensä 36 kertaa.

Kappale on kuultu muun muassa koko perheelle suunnattujen radio-ohjelmien esitysaikaan. The Guardian -lehden mukaan piraattiradion uskotaan kaappaavan radioaallot Mansfield 103.2 -kanavan kanssa samaa taajuutta käyttävällä pienellä lähettimellä.

– Jotkut ovat kertoneet lastensa hyräilleen kappaletta autossa, kanavan toimitusjohtaja Tony Delahunty kertoi BBC:n radiohaastattelussa

– Olemme saaneet soittoja ihmisille joiden mielestä kappale on huvittava. Jotkut, kuten kilpailijamme, ovat puolestaan olleeyt huolestuneita. Monet alan ammattilaiset ovat järkyttyneitä siitä, kuinka vaikeaa tekijää on pysäyttää, mies jatkoi.