Kalastajat yrittivät saada hain rantaan – sitten yhdelle miehistä kävi huonosti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan kalastajien vieheisiin tarttuu isoja ja yllättäviä kalasaaliita. Tällä kerralla laiturilta kalastettaessa miesten koukkuihin tarrasi iso hai, jota miehet yrittivät saada lähietäisyydeltä vedettyä rantaan.

YouTube-videolla nähdään miten hai on jäänyt kalastajien saaliiksi. Miehet ovat menneet hain viereen rantaveteen ja yrittäneet tuoda haita rantaan, jolloin se on antanut miehille kunnon vastuksen. Videolla miehet yrittävät ottaa hain pyrstöevästä kiinni, jolloin hai kääntyy ja puraisee miestä.

Uhkarohkea mies yritti ottaa hain pyrstöstä kiinni vetääkseen hain käsillään rantaan. Nopea hai kääntyi kuitenkin kokonaan ympäri ja puraisi terävillä hampaillaan miestä hänen käsivarrestaan. Vesi muuttui verestä heti punaiseksi ja mies juoksi vedestä pois. Onneksi tässä tapauksessa hai ei kuitenkaan saanut kättä irrotettua vaan mies selvisi pelkällä puremalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat