Kim Kardashianin tytär korsettimekossa – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja nykyään myös kosmetiikka-alan yrittäjäksi ryhtynyt Kim Kardashian rakastaa korsetteja, joiden avulla hän saa vyötärönsä näyttämään kapeammalta. Tiimalasivartaloa korostavaa korsettia ei kuitenkaan pidetä lasten asuna, minkä vuoksi sellaisen näkeminen Kardashianin tyttären yllä on aiheuttanut someraivon.

Kim Kardashian oli pukenut neljävuotiaan North-tyttärensä ylle oranssin värisen mekon, jonka etuosassa oli korsetti. Nainen sai heti paljon paheksuntaa ja arvostelua asuvalinnan vuoksi, koska suuri osa ihmisistä oli sitä mieltä, että korsettimekko ei kuulu pikkutytön ylle.

Kim Kardashian on myöhemmin kertonut, että korsetti oli vain koriste mekon etuosassa. Perheenäiti vannoi, että ei itsekään ikinä pukisi omaa tytärtään korsettiin. Tyttäret haluavat kuitenkin usein ottaa asuvalinnoissaan mallia heidän vanhemmistaan, minkä vuoksi North itse on luultavasti rakastanut mekkoaan, koska se näyttää samalta kuin äidin asut.