Lapsen turvaistuimesta karmaiseva löytö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesällä kuumilla säillä käärmeet luikertelevat aurinkoa pakoon varjoisiin paikkoihin. Välillä varjo saattaa löytyä auton konepellin alta, grillin sisältä tai muusta yllättävästä paikasta, jossa ne pääsevät säikäyttämään ihmiset. Tällä kerralla käärme oli luikerrellut lapsen turvaistuimen sisälle.

Perheenisä oli ottanut yöksi lapsen turvaistuimen ulos tuulettumaan autosta ja asettanut sen heidän ulko-ovensa viereen. Aamulla kun mies oli laittanut istuimen takaisin hän oli huomannut, että siinä on muurahaisia, minkä vuoksi hän oli ottanut istuimen pois autosta putsatakseen sen. Hyvä niin, koska istuimen sisälle oli luikerrellut yön aikana myös käärme.

Kun isä oli puhdistusta varten irrottanut istuimesta osia, hän oli nähnyt, että istuimen sisällä oli käärme. Videolla nähdään miten mies yrittää pihtien avulla poistaa käärmettä turvaistuimesta, jonka ympärille matelija on kietonut itsensä hyvin tiukasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.