Lottie Moss ihastuttaa rannalla – bikinikaunotar säteilee

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen 19-vuotias pikkusisko Lottie Moss.

Parhaillaan Lottie lomailee yhdessä ystäviensä kanssa Ibizalla, Espanjassa. Kuvien perusteella ryhmällä on todella hauskaa keskenään, ja myös Lottien ystävät näyttävät nauttivan paparazzien huomion kohteeksi päätymisestä.

19-vuotias Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.

Splash
Splash
Splash
Splash