Mies otti kasvoihin Mike Tyson -tatuoinnin – karu seuraus ei katoa vuosiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mike Tyson tunnetaan kasvotatuoinnista, jonka S. Victor Whitmill on tehnyt hänelle. Nyt James Colley -niminen nuori mies otti Tyson-tatuoinnin kasvoihinsa hennaväreillä, joissa piilee aina pieni allergisen reaktion riski.

18-vuotias James Colley otti kasvoihinsa väliaikaisen tatuoinnin lomamatkallaan Kreikassa. Hennaväreillä tehty tatuointi maksoi alle yhdeksän puntaa, mutta sillä rahalla mies saikin hieman pysyvämmän kuvion kasvohinsa kuin oli ajatellut. Tatuointi jätti miehen kasvoille isot arvet, joiden arvellaan Metro-sivuston mukaan kestävän miehen kasvoilla kolmesta viiteen vuoteen saakka.

Mike Tysonin kasvotatuoinnin tehnyt S. Victor Whitmill on aikoinaan haastanut oikeuteen Kauhea kankkunen 2 -elokuvan ja vaatinut siinä nähtävää tatuointia poistettavaksi. Whitmill on suojannut tatuoinnin tavaramerkillä, minkä ansiosta hänellä on yksinoikeus sen kaupalliseen käyttöön. Myöhemmin tatuoinnista on kuitenkin tullut yöelämässä hitti, ja aina toisinaan joku tatuoi sen kasvoihinsa väliaikaisesti.