Miley Cyrus rakastaa ruokavaliotaan – tatuoi sen iholleen

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Miley Cyrus on nyt onnellisempi kuin koskaan ollessaan jälleen yhdessä näyttelijäkomistus Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta suunnittelee tällä hetkellä yhteisiä häitään, jotka tullaan viimeisten tietojen mukaan järjestämään vielä heinäkuun aikana.

Miley Cyrus on alkanut elämään terveellisemmin ja hän on lopettanut muun muassa kannabiksen polttamisen kokonaan. Cyrus otti nyt myös uuden tatuoinnin merkiksi siitä, että hän ei tule enää koskaan syömään lihaa. Cyrus otti käsivartensa alle auringonkukan kuvan, joka on vegaanituotteiden symboli.

Poptähti esitteli ylpeänä uutta tatuointiaan, joka sai nopeasti myös faneilta Instagramissa yli 450.000 tykkäystä ja yli 4.000 kommenttia. Cyrusilla on paljon lemmikkejä ja hän on hyvin eläinrakas, minkä vuoksi hän on lopettanut lihan syömisenkin kokonaan.

https://www.instagram.com/p/BWUMa-pB8CH/?taken-by=mileycyrus

https://www.instagram.com/p/BWUIr1GBvcu/?taken-by=mileycyrus