Tao Wickrath pulahti tyylikkäästi rantaveteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka on noussut tänä vuonna paparazzien suosikiksi.

Tao Wickrath kuvattiin nyt Miamissa, jossa hän pulahti rantaveteen näyttävissä pinkeissä uikkareissa, jotka olivat peittävyydestään huolimatta seksikkäät.

Viime viikolla Tao Wickrath juhli näyttävästi Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää uima-altaalla Miamissa, jossa hän oli sonnustautunut juhlapäivän kunniaksi ystävänsä Julissa Nealin kanssa USA-bikineihin. Näitä kaunottarilta ei muotoja puuttunut, joten näky oli melko upea.

Viime aikoina Tao Wickrath on kuvattu paparazzien toimesta ainakin Las Vegasissa ja Meksikon Cabossa, joista jälkimmäisessä hän lomaili taannoin yhdessä ystävänsä Valeria Orsinin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash